Şehit Adem Şahin Ortaokulu


Vizyon: GÖKSU ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ; Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: GÖKSU ORTAOKULU OLARAK MİSYONUMUZ; Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için; en kaliteli eğitimi ve öğretimi sunmaktır. Öncülük ve Liderlik * Okulumuzda sağlanan fiziksel çevre koşulları ve çok yönlü olanaklarla öğrencilerin kendilerini geliştirebileceği bir öğrenme merkezi kimliği ile başka okullara örnek ve önder olur. * Okul liderleri de yeni fikirlerini ve hayallerini uygun ortamlara taşıyan, paylaşan, girişimleri ile gruplara örnek olan ve onları yüreklendiren kişilerdir. Sorumluluk ve Duyarlılık * Görevlerini ve sorumluluklarını bilen, yerine getiren, * Kültürel ve etik/insani değerlere sahip çıkan, * Çevresindeki kişilere ve toplumsal olaylara karşı duyarlı, * Çevre bilincine sahip kişilerdir.

Başarılar:

Saatler: 08:20 15:40
Isınma: kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: http://gksuortaokulu.meb.k12.tr/tema/icerik.php?KATEGORINO=2304432

Telefon - 05063287381

Belgegeçer - (324) 781 8606

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gksuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÖKSU MAH. ATATÜRK_1 CAD. GÖKSU ORTAOKULU BLOK NO: 102 MUT / MERSİN

Öğretmen :15
Öğrenci :108
Kütüphane Kitap Sayısı :690
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri -

Adres - GÖKSU MAH. ATATÜRK_1 CAD. GÖKSU ORTAOKULU BLOK NO: 102 MUT / MERSİN

Ulaşım Öğretmenlerin tuttuğu servis ile günlük okula gidilip gelinmektedir. bunun haricinde hafta içi her gün 06:30 ile 10:30 arasında beldeden ilçeye; 12:00 ile 16:00 arası ilçeden beldeye saat başı minibüs gidip gelmektedir. Cumartesi günü sabah beldeden ilçeye, öğleden sonra da ilçeden beldeye tek araba gitmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE :210 Km İLÇEYE :45 Km